s

s

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tehtiin me muutakin Sporessa kuin shoppailtiin...

Käytiin muun muassa tsekkaamassa:


Little India, jossa suunnattiin Tekka centreen (kämänen "ostari" joka myi lähinnä kaapuja) ja Mustafa centreen. Siellä oli vaikka ja mitä karkeista kelloihin. Löytyi laatua ja halpista. Sieltä on siis peräisin myös viime postauksen rakkauslaukkuni 
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

Chinatown. Yhden kadun varrella oli vaikka ja mitä. Löytyi temppeliä, kiinalaisia ravintoloita, pikkuisia matkamuistopuljuja, elektroniikkakaupustelijoita jne. Tosi kiinalaista menoa ja kivannäköstä, tykkään kirsikkapuista ja muista punaisista koristeista!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
^Ja siinä koko kööri paitsi minä the valokuvaaja :-D

Arabialainen kaupunginosa. Jäätiin Bugis-nimisellä metropysäkillä ja sit alko sade. Koko päivän satoi, mutta eipä se oikeastaan menoa haitannut, kun oli sateenvarjot. Kaikki oli tuolla arabialaisessa kaupunginosassa keskittynyt oikeestaan yhelle kadulle (tai sit ei vaan löydetty muuta:D). Kangas- ja huivikauppoja oli vieri vieres. Sieltä lähti muuten kotia ihana pashmina-huivi kolmella ja puolella eurolla! Mun mielestä toi alue ei ollut mikään kummoinen, mut oli sielläkin kiva käydä :-)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketDSC_2298_zpscf6d8eb1
Jatkoa seuraa vielä..:-)

4 kommenttia:

 1. tulee niin matkakuume, ku näit kattelee! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe itse asias niin mullekin, vaikka just vasta pääsin takas Suomeen... :-D

   Poista
 2. Aa, itellä ollu pitkään matkakuume ja tälläset kuvat ei sitä yhtään lievitä :D Sait uuden lukijan muuten, tykästyin sun blogiin :)

  http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi kivaa, uudet lukijat on aina tervetulleita!:-)

   Poista