s

s

lauantai 12. tammikuuta 2013

Singapore part 3

Yhtenä iltana me noustiin hissillä Marina Bay Sands -hotellin ylätasanteelle ihailemaan maisemia. Olis ollu siistiä päästä uimaan siihen altaaseen siellä ylhäällä, mutta se oli hotellivieraiden yksinoikeus. Me saatiin maksaa 12e vaan siitä et päästiin tonne ylös :-D mut kivat maisemat oli!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Yks päivä puolestaan vierähti Sentosa-lomasaarella. Mentiin sinne sellasta boardwalkia eli siltaa pitkin. Perillä oli kaikenlaista tekemistä, mm. Universal Studios ja kaikkee, mut me mentii rannalle. Oli niin kuuma et meinasin tukehtua :-D Ja mä jos joku tykkään lämmöstä ja paahtamisesta! Haha ei me sitten siellä loppujen lopuksi kauheen kauaa oltu, vaan lähettiin sit poispäin.  Tarkotus oli palata sellasilla gondolihisseillä, mutta ne myi vaan menopaluu-lippuja ja tuntui tyhmältä maksaa niin paljon pelkästä paluusta. Pois päästiin sitte ilmasella ilmajunalla. Seki oli hauska kokemus :-D Mentiin sitte hetkeks shoppailemaan viereiseen Vivo Cityyn. Vaikka monet ostarit tuli koluttua, niin tää oli kyllä varmaan paras. Sieltä löytyi kaikki (ainaki mun mielestä)! Toinen huippuhyvä oli Orchard Roadin Ion-ostari! Ja mikä tärkeintä siellä oli myös BoostJuice! Koukutuin siihen ihan tolla reissulla. Suosittelen kyllä kokeilemaan Boostia jos on mahdollisuus :-)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Vieläkö jaksatte kuunnella juttuja Indonesian puolelta?:-)

10 kommenttia: