s

s

tiistai 1. tammikuuta 2013

Best bits of 2012, part 2

Hyvää Uutta Vuotta 2013 kaikille! Aikasemmin julkasin jo vuoden 2012 parhaiden palojen ekan osan, tässä tulis toka. Oli hankala valita kaikista kivoista jutuista vaan muutama, mutta kyllä nää vei voiton lopulta :-) Olkaas hyvät, toinen ja samalla viimenen osa!

Wanhat+jatkot
Tää oli ihan sairaan kiva juttu, aivan varmasti yks lukion kohokohtia! abiristeily vaan on vielä edessä..;-) Tutustuin moniin omanikäsiin paremmin ja porukka tavallaan  yhtenäistyi. Oli ihan mahtavaa ku pojatki saatiin tanssimaan  yhteistanssia jatkoilla. Niitä harvemmin tanssilattialla näkee!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mökkireissu
Kerättiin kimpsut ja kampsut kasaan ja huristeltiin autoilla Ähtärin suuntaan mökkeilemään :-)
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Synttärit
En nyt osaa sanoa mitkä synttärit oli "kivoimmat", koska ainahan synttäreillä on tosi hubaa! Ja nää Ässän kesäsynttärit vaan nyt sattuu olemaan lähes ainoat synttärit, joilla mä oon heilunut kamera kädessä :-D Käytetään siis kuvituksena näitä!
DSC_0148_zpscb819ef0 PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Provinssi
Provinssi on ihan kesän must-tapahtuma! Siellä on tyyliin koko Seinäjoki ja paljon muita. Ja fiilis on ihan huipussa aina satoi tai paistoi (yleensä satoi). Ens vuoden artistijulkasut tosin näyttää tällä hetkellä mun mielestä aika huonolta, mutta toivotaan parasta...vielä tulee paljon lisää!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Eiköhän nää tässä ollut. Nyt sitten vaan kohti uutta vuotta ja uusia kujeita ;-)

4 kommenttia:

 1. ihanii kuvii!!! mä niin tuun kyllä joskus kuvanhakureissulle ;)

  VastaaPoista
 2. ihana blogi sulla anni! jään kyllä seuraileen :) ihmettelin ku katoin lukijamäärää, miten sulla ei oo montaa sataa lukijaa, tää blogi kyllä ansaitsis paljonpaljon lukijoita, kuvat on hienoja ja postauksiin panostettu :)! ihana tyyli ja olet kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi miten ihana kommentti! Kiitoskiitos oikeen paljon :-)

   Poista