s

s

perjantai 10. elokuuta 2012

Mallorca!!

Ehin vasta just selviytyä reissusta kotiin, kun muhun jo iski korvatulehdus ja kuume. Sen siitä saa kun sukeltelee meressä ja elää viikon olemattomilla yöunilla:-D Mutta mahtava reissu meillä oli kaikin puolin! Nyt kuvia ja pientä sepustusta kehiin.
Me asuttiin siis Palma Novassa hotellissa Las Palomas. Se oli kieltämättä aika rupu, mutta mitä muuta voi halvasta hinnasta päätellä? Siivooja kävi kerran meidän viikon aikana ja se ainoastaan oli tuonu lisää vessapaperia, viikannu pyyhkeet ja pedannu sängyt. Tallustettiin siis koko viikko hiekkasella lattialla. Respaakaan ei meidän hotellissa ollut, taino olihan siellä semmonen liinavaatevarasto, missä aina välillä istuskeli englantia osaamaton tai kehnosti osaava työntekijä. Ei siis oikeen saatu apua ilmastoinnin tai minkään muunkaan kanssa, joten mukava lämpö oli päällä koko ajan :-D Hyviäkin puolia toki löytyi! Toi uima-allas oli kiva, vaikkei me käytykään siellä kun kerran uimassa... tykättiin jostain syystä olla enemmän rannalla :D vielä kun se oli ihan hotellin vieressä. Ja toi hotelli oli myös täynnä nuoria, mikä oli tietty hyvä juttu! Saatiin uusia kamuja ja lähtöpäivänä oli ihmisiä kelle antaa ruuan- ja aurinkorasvanjämät.
Meidän reissun päätarkoitus oli auringonpalvonta ja hauskanpito. Yhtenä päivänä oltiin Western Park -nimisessä vesipuistossa ja toisenä käytiin Palmassa shoppailemassa. Siitä lisää myöhemmin! Muina päivinä otettiin  oikeestaan vaan arskaa. Magalufin baarikadulle oli meidän hotellilta arviolta noin vartin kävelymatka, joten siellä tuli käytyä vissiin joka ilta. Meidän lemppariklubit oli Office, Bonkers ja Capitol. Tai noissa me ainakin oltiin eniten! Ja sit yhtenä iltana oltiin kattomassa Afrojackiä BCM:ssä, joka on siis semmonen iso klubikompleksi. Haha voisin pölöttää varmaan koko seuraavan vuoden tästä reissusta, mutta eiköhän nyt oo aika lopettaa ainakin tältä erää. Lisäkysymyksiä saa esittää :-) Vastailen ihan mielelläni!!

2 kommenttia:

  1. Vooi onpa tuolla ihanan näköstä! :) Oliko siellä pienemmät ikärajat baariin vai eikö niitä vaan valvottu? ;)

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano :-)! En oo ees varma mitkä ikärajat siellä oli mut sisäänheittäjät suunnilleen kisko meitä sisään :-D kaupoissakaan ikää ei pyydetty todistamaan!

    VastaaPoista