s

s

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Berliinin ostokset

shortsit, Cotton on
1. wedget, Cotton on 2. korkkarit, Alexa centre (en muista puljun nimeä!)
bikinit, New Yorker
farkut, New Yorker
pitsitoppi, Tally Weijl
Beyoncé Heat Rush -hajuvesi, DM
meikit, DM

Vaatteiden osalta Berliinin hintataso oli aikalailla Suomen luokkaa.  Cotton on ja Bershka oli meidän lempparit Ku'dammin valikoimasta. Bershkan olisin voinut tyhjentää kokonaan, mut lompakko oli siinä vaiheessa vähän eri mieltä. Ostoksia tehtiin Ku'dammin lisäksi Friedrichstrassella, Potsdamer Platzin Arkaden-ostarilla, Alexanderplatzin Alexa centressä, Hackesher Höfessä ja vähän siellä täällä. Kosmetiikka taas oli tosi edullista ainakin DM-nimisessä liikkeessä, joten sieltä ei lähdettykään pois kori ihan tyhjillään. Ja takasikin piti päästä täydentämään meikkipussin sisältöä. Mutta minkäs sille mahtaa, että hajuvedet maksoi 5-15e, hopeashampoo 2,75e, hiusväri reilun 3e, naamatökötit 2-3e, kynsilakat noin euron jne. Taisin tehdä hankintoja lähes koko seuraavaks vuodeks... :-)

8 kommenttia:

 1. haha voi eii anni! ostin budapestista justiin samanlaiset bikinit! :--D paitsi mulla ei ollu alaosassa noita kultasia juttuja. rakastuin tohon väriin ja toi malliki oli niin ihana että oli pakko ostaa!

  VastaaPoista
 2. jep sama täällä ton värin suhteen! Heheh ollaan sitte samiksia rannalla ;) no eikai, on mulla muitaki bikinei joita käytän :-)

  VastaaPoista
 3. kuinka ihanat wedget ja biksut ! :)

  VastaaPoista
 4. kivoi ostoksii (varsinki noi kengät!) :-)

  VastaaPoista