s

s

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Berliini 3

Aamupala napattiin vihdoin yhestä tsiljoonasta metrokioskista! Joka päivä oltiin kuola valuen tuskis taaperrettu niiden ohi.
Friedrichstrasselta löytyi tommonen kiva putiikki, jossa myytiin itetehtyä kosmetiikkaa! Vai olikohan se sittenki luomu-? :-D
Pian kyllästyttiin Friedrichstrassen tarjontaan ja suunnattiin taas ostarille. Ja kylmäkuolema-mangosmoothieiden kimppuun !
Miks musta tuntuu, että syötiin tolla reissulla koko ajan :-D No ainaki noi oli hyviä, varsinki voipopparien makuset jellybellyt.
Shoppailun jälkeen mentiin hotellin kautta Nikolaiviertelille. Mulle ei ikinä selvinny oikene mikä toi alue itse asias oli. Kai siellä kuitenkin on joskus asunut pääasiassa jotain venäläisiä, koska siellä oli kaikkia Venäjä-kauppoja matkamuistoineen. Oli kyllä tosi kiva alue, mutta uskoisin, että kesällä  varmasti vielä kivempi. Käytiin myös kurkkaamas Nikolaikircheä ulkopuolelta!
Kaiken kävelyn jälkeen oltiin taas tosi poikki ja päätettiin lähtee hotellille. Tossa Nikolaiviertelin lähellä ei oikeen ollu metropysäkkiä, joten kallistuttiin bussiin. Sattumalta mentiin semmoseen bussiin, joka kiersi lähes kaikki nähtävyydet ennen meidän pysäkkiä. Oli aika kiva vielä vipan päivän päätteeks nähdä kaikki Berliinin nähtävyydet "yhteenkoottuna". Illalla tehtiin vielä viime hetken ostoksia supermarketissa plus valmistauduttiin seuraavana aamuna starttaavaan paluumatkaan. 

Todettiin Lauran kans, että toi 3 kokonaista päivää oli kyllä ihan sopiva aika  viettää Berliinissä. Siellä ei kuitenkaan niin kauhean paljon nähtävää ole paitsi museofriikeille. Tykättiin molemmat kuitenki kaupungista tosi paljon! Uudestaankin voitais kyllä ehdottomasti mennä, mutta ollaan molemmat sellasia kokeilunhaluisia tyyppejä. Eli takasi vanhaan paikkaan palataan vasta kun maailman jokanen kolkka on koluttu :-) Nyt ois taas yks nuppi lisää maailmankartalla........jos omistaisin sellasen.

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, ei kahta kertaa samaan paikkaan!

    VastaaPoista
  2. fiilistelin näitä Berliini-juttuja kun oon itse menossa heinäkuussa (löysin myös tänne sitä kautta) muuten toi kosmetiikkajuttu on Lush, niillä myös Suomessa kauppoja

    VastaaPoista
  3. Oooi sulla on varmasti huippu reissu tulossa!:) ja voi pitää kyllä käydä uudestaan sit ton ketjun liikkeessä, oli tosi kiva putiikki nimittäin 8-)

    VastaaPoista