s

s

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Berliini 2

Toka kokonainen päivä lähti jälleen liikkeelle nähtävyyksien kiertämisellä. Todettiin jo ekana päivänä, että myöhemmin jalat on jo liian poikki siihen hommaan. Aamulla tuli siis kevyesti vierailtua Siegessäulella, Brandenburgin portilla ja valtiopäivätalolla. En ihan tajunnu, miten viimeks mainitun lippujonossa oli niin hirveesti turisteja, vaikka oli niinkin tylsännäköinen maja kyseessä :-D
Tollasen kyytiin ois ollu kiva päästä! No me ajeltiin kyllä busseilla, U- ja S-bahneilla ihan tarpeeks kiitos meidän 30 euron joukkoliikennelippujen. Joita ei ees tarttenu näyttää missään. Paitsi lentokenttäbussissa. Oltais pärjätty kakkosella siis.
Siellä se Brandenburgin portti häämöttää. Tuo vajaan 2 kilsan matka ei tuntunu loppuvan ikinä! Mutta taas oli loistavaa aikaa täyttää kameran muistia. Ja joutua jonkun ihanaisen miespuolisen itsensäpaljastelijan kohteeks :-D Tai sitten se oli vaan turhan näkyvällä paikalla jalkakäytävän vierellä tekemässä tarpeitaan, en sitte jääny kattelemaan tarkemmin.
Ja nyt pääsi aasiagourmetkin kokeiluun. Hyvää oli! Tosin tommosesta 4 egen annoksesta ois riittäny hyvin kahdellekin.
Seuraava etappi meillä oli Hackescher Marktin S-bahn -pysäkki ja Hackesche Höfe. Se oli semmonen kivojen pikkuputiikkien (tosin sieltä löytyi myöskin Mango ja H&M!), tunnelmallisten kahviloiden ja ravintoloiden sekoitus. Ja ne oli kaikki ripoteltuina muutamalle ihan asutulle sisäpihalle. En saanu kovin hyvin vangittua sitä tunnelmaa kameralle, mutta se oli tosi ihana.
Rakastuin tohon kauppaan! Harmittaa vaan vietävästi ku jätin yhen ihanan topin sinne hyllylle odottamaan toista ostajaa.
Illalla nälkä yllätti, joten päädyttiin turvalliseen vaihtoehtoon, Starbucksiin. Petyin vähä tohon juomaan, mut pulla pelasti!
Illalla rojahdettiin suoraan pehmeelle sängylle ja naurettiin homosiivoojille ku ne oli syöny mun laatikosta kaks mansikkaa :-D

2 kommenttia:

  1. heippa! Oon menos Berliiniin tässä kuukauden päästä ja jotenki tähän postaukseen törmäsin! Muistatko/osaatko yhtään sanoa mikä ton kaupan nimi oli, johon sen yhden topin olit jättänyt odottelemaan toista ostajaa?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi ei kyllä mitään hajua! Mutta se oli semmoinen pikkuputiikki eli ei minkään ketjun kauppa:) ja se oli siis tuolla samalla sisäpihalla, joka näkyy tuossa kuvassakin!

      Poista