s

s

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kokkikolmoset tositouhuissa

Mä ja Emma tehtiin tänään huippuhyvää ruokaa! Parsakaalia valkosipuli-cashewpähkinäkastikkeella ja herkkusienitäytteistä lihamureketta, nam. Ajattelin jakaa teillekin tän reseptin jos joku vaikka innostuis kokeilemaan! Varoitus nälkäisille..:)

Herkkusienitäytteinen mureke
Ekaks hienonnetaan 400g herkkusieniä..
..ja siinä samalla voi sitte niillä sienillä vähä leikkiäkin. Minkä jälkeen pilkotut sienet paistetaan ja lisätään vähä suolaa.
Sen jälkeen se jauhelihamössö (ihan tavallisen ohjeen mukaan) liiskataan pellille levyks. Päälle heitetään paistettu 
herkkusienisilppu ja rullataan lätyskä kiinni.  Ja sitte 225 asteiseen uuniin paistumaan noin puoleksi tunniksi.


Parsakaalia valkosipuli-cashewpähkinäkastikkeessa
700g parsakaalia pilkotaan paloiksi kattilaan. Pohjalle 2-3cm vettä. Kiehutetaan n. 7min kunnes parsakaali on puolikypsää.
Sillä välin kun parsakaali kypsyy, sulata 50g voita keskilämmöllä pienessä pannussa. Lisää sekaan 1 rkl fariinisokeria, 
3rkl soijakastiketta, 1tl etikkaa, mustapippuria ja 2 valkosipulinkynttä. Kiehauta ja poista lämmöltä. Sekoita sekaan 
1dl rikottuja cashewpähkinöitä, ja kaada valmis kastike tarjoiluastialle parsakaalien päälle. Ja valmista on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti