s

s

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Stockholm i mitt hjärta

Perjantaina tosiaan lähdettiin neljän tytsyn voimin (keikkuvalla) laivalla kohti Tukholmaa. Seuraavana aamuna laiva oli vajaat kaksi tuntia myöhässä kovan tuulen takia..että sellanen myrsky ollu! Tukholmassa meillä oli kuitenkin ihan riittävästi aikaa, koska paluu oli vasta kaheksalta illalla. Siinä oli siis sellaset kuus tuntia aikaa shoppailla. Lauantairuuhka oli tietenkin ihan hirveä, mutta toisaalta siinä oli sitä ihanaa ison kaupungin tunnelmaakin! Ennen nälkäkuolemaa ja hermojen loppuun palamista ehdittiin käydä tankkaamassa Sergelgatanin Cafe Bellman -nimisessä paikassa. Sitä ei voi kun vaan suositella, aivan taivaallista ruokaa mun mielestä! Ja jouluvalot oli ihanat Tukholmassa, tänne samanlaiset kiitos:-) Ylipäätään se tunnelma oli tosi kiva. Eipä tässä muuta tällä kertaa, palailen vielä jossakin vaiheessa ostosten kera!
Niin ja jos joku ihmettelee, että kuinka päästiin laivalle alaikäisinä ja ilman valvojaa, niin varattiin reissu siis reittimatkana. Ero tavalliseen Päivä Tukholmassa -risteilyyn on vaan se, että takasin tullaan eri laivalla! Tavarat me vietiin päivän ajaksi säilytykseen T-Centralenille:-)

2 kommenttia:

  1. Oliko nuo reittimatkat paljon kalliimpia tavalliseen risteilyyn verrattuna ? :)

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa en tiedä ollenkaan tavallisten risteilyjen hintoja, mutta tuo reittimatka ei ainakaan mun mielestä kovin kallis ollut! Henkilöltä se tuli maksamaan 40e meno-paluu :-)

    VastaaPoista