s

s

maanantai 24. lokakuuta 2011

I left my heart in maltaKotiuduttiin reissusta jo lauantai-iltana, mutta ehdin nyt vasta tulla tänne kirjottelemaan. Oli ihan huippua, ei voi muuta sanoa! Olisin voinu jäädä sinne lomailemaan tosi mieluusti pidemmäksikin aikaa. Mutta harmi vaan, että koulu sekä sateinen ja kylmä Suomi odotti..
Maltalla ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja on Cominolla sijaitseva Blue Lagoon, Sliema, pääkaupunki Valletta jaaja.. hmm no nuo nyt ainaskin! Meidän mielestä Sliemasta löytyi parhaat kaupat, mm. New Look, Zara, Stradivarius ja Bershka. Niissä tuli shoppailtua ihan kiitettävästi. Kuvailen varmaan mun ostoksia myöhemmin jos jaksan:) Niin ja sitten bilettäjille helmi paikka on Paceville, jossa oli baareja ja clubeja ihan vieri vieressä. Meidän lempparit oli ehdottomasti Bar Native ja Footloose! Sisäänheittäjät oli ihania, muutamaa yksilöä lukuunottamatta:-D!


Laitoin muuten ne raidat koko päähän tuolla Maltalla, siellä kun oli sen verran edullisempaa käydä tukkalääkärillä. Ninnilläkin otsatukan leikkaus maksoi vaivaiset 2e! Mä pistin värit vasta tokavipana päivänä niin uusi look näkyy vasta 5. viimeisessä kuvassa! Sanoin kampaajalle että haluan luonnollisen näköiset hiukset ja sen takia nuo raidat nyt ei iihan hirveästi erotu mun hiuksista. Mutta oon silti hurjan tyytyväinen:) Otettiin Ninnin kanssa myös hennatatskat:---D Haha tykkään noista mun linnuista, haluisin ne mieluusti ihan pysyviksi!


Ei kai tässä muuta, jos joku sattuu olemaan menossa Maltalle niin multa saa kysellä kaikkea!:--)

6 kommenttia:

 1. äää ihania kuvia ! tekee kauheena mieli ulkomaille ku kattoo noita:(

  VastaaPoista
 2. oijoiiii ihania kuvia <3 ja ihanat tytöt :--)

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Haluaisin tosiaan itekkin takasin, tai vaikka jonnekkin muualle..!:D

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ja nätti oot ! oli varmaan mukava reissu :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Ja oli se kyllä tosi mahtava:)

  VastaaPoista