s

s

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Paris part 2: nähtävyydet

Eiffel-torni tottakai! 2.kerrokseen maksoi kävellen 3,7e, hissistä ei tietoa! mutta ihan hyvin tuo matka jalkaisinki taittui :--D
Riemukaari ja Champs Elysées. Tuonne Riemukaaren päälle ois saanu kiivettyä maksua vastaan, mutta me jätettiin se väliin pitkän jonon takia. Noh kai se jono aika nopeeta kulki, meil oli vaan niin kiire kauppoihin!
Louvre. Sisällä me ei itse asiassa käyty edes Mona Lisaa kattomassa. Ne lasipyramidit oli kuiteski ihan näkemisen arvosia:-)
Sacre Coeur -kirkko ja Montmartren alue taiteilija-aukioineen. Tuolta kukkulalta näkyy koko Pariisin yli ja siellä hengas aina hirveesti porukkaa, varsinki nuoria ja sitte rakastavaisia<3
Versaillesin linna. Hieno nähtävyys n. puolen tunnin junamatkan päässä! Tosin turisteja oli ihan liikaa ja kaikki energia meni siihen että pääsi huoneesta seuraavaan. Ei siinä sitte kauheesti jaksanu Marie Antoinetten sun muiden makuusalejakaan ihastella..
Notre Dame ja latinalaiskortteli. Latinalaiskortteli oli täynnä tunnelmallisia, pieniä ja edullisia ruokapaikkoja. Notre Dame oli kans upee ja siinä aukiolla oli  kaikkii esityksiä ja ihmisiä seuraamas niitä!
Moulin Rouge-kabaree. Liput sisään noin 100e ja siitä ylöspäin. Noh onneks tuota tuulimyllyä kelpaa katella ihan ulkoakipäin.

4 kommenttia:

 1. voi että aina ku kattoo noita pariisi kuvia niin tulee vaan enemmän ikävä sinne:D

  VastaaPoista
 2. Totta turiset...Jos osaisin ranskaa nii muuttaisin sinne.....xD

  VastaaPoista
 3. Voi oon kateellinen, pääsisinpä itsekin Pariisiin :---D

  VastaaPoista
 4. Se oli kyllä todellaki käymisen arvonen ja aion joskus vielä palata sinne,)!

  VastaaPoista